♥ منتـدى همـس القلـوب ♥

العاب - افلام - برامج - صور - شعر - رومانسية - موضة - ميـك أب
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 

ايه رأيكم فى الموضوع؟
جميل
0%
 0% [ 0 ]
عادى
0%
 0% [ 0 ]
وحش
0%
 0% [ 0 ]
مجموع عدد الأصوات : 0
 

كاتب الموضوعرسالة
♥ Roomy ♥

avatar

المزاج :
الجنس الجنس : انثى عـدد المـوآضيـع : 3615

مُساهمةموضوع: طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة   الإثنين أبريل 29, 2013 12:11 pm

جبتلكو انهاردة طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة ياااااارب تعجبكم cheers



المقادير:

12 قطعه رقاق.
1كيلو لحمه مفروم احمر.
2 بصله متوسطه مفرومه جيدا.
2ملعقه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده
1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره
3معالق زيت ذرة او عباد الشمس.
1 لتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صانيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه :

-الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نكيب البصله المفوه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيتها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس .

-نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن .

-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا .

-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة .

-نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6 طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا .

-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي .
والهنــــا والشفــــا


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://hamsel2lob.roo7.biz
 
طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
♥ منتـدى همـس القلـوب ♥ :: ♥ أقســـام المـرأهـ ♥ :: مـطـبــخ هـمـسَ القـلـوب ~-
انتقل الى: